Fenerbahçe Kadıköy'de çok farklı!

Düzenleyen:
Fenerbahçe Kadıköy'de çok farklı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. maçında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe, Kadıköy'de Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Fenerbahçe rakibini 4-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 14'te Nani, 31'de Şener, 49 ve 59'da Robin van Persie kaydetti. Antalyaspor'un gollerini ise 74. dakikada Emre ve 90+1'de MBilla'dan geldi.

Bu sonucun ardından Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe puanını 6'ya yükseltirken, Antalyaspor 3 puanda kaldı.

KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER...

Ülker Stadı'nda rakibini konuk eden sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Pereira, kadroda, son lig maçının ilk 11'ine göre 10 değişiklik yaptı. Lig maçının kadrosundan sadece Nani kupada da sahaya çıktı.  Kalede Ertuğrul Taşkıran'la maça başlayan sarı-lacivertlilerin, savunma dörtlüsü Şener Özbayraklı, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec ve Caner Erkin'den oluştu. Orta sahada Uygar Mert Zeybek, Mehmet Topuz ve Ozan Tufan görev alırken, kanatlarda Nani ile Volkan Şen şans buldu. İleri uçta da Robin van Persie yer aldı.

KADIKÖY'DE MUHTEŞEM GOLLER GELDİ

Karşılaşmanın 14. dakikasında Fenerbahçe, Şener ile atağa çıktı. Şener, pasını Luis Nani'ye çıkardı. Portekizli yıldız oyuncu ceza yayının sağından kaleye çok sert bir şut çekti ve topu ağlara göndermeyi başardı. Sarı-lacivertli ekip bu golle 14. dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı.

Fenerbahçe baskısını sürdürürken, sol kanattan bir korner kazandı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Nani pasını ceza yayının yaklaşık 10 metre gerisindeki arkadaşı Şener'e gönderdi. Şener gelişine çok sert vurdu ve top sol üst köşeden filelerle buluştu. Sarı-lacivertli ekip bu golle farkı 2'ye çıkardı.

Golden birkaç dakika sonra gelişen Antalyaspor atağında, konuk ekip gole çok yaklaştı ancak üst üste iki top direkten döndü ve Antalyaspor farkı 1'e indirme şansını yitirdi. Kalan sürede Fenerbahçe'nin oyunda üstünlüğü vardı ancak ilk yarıda skor değişmedi. İlk 45 dakikayı Fenerbahçe 2-0 kazandı.

İKİNCİ YARIDA VAN PERSIE ŞOV!

Fenerbahçe ikinci yarıya da golle başladı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner ortasını ön direğe doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Robin Van Persie kafa vuruşunu yaptı ve topu sağ üst köşeden filelerle buluşturdu. Fenerbahçe 49. dakikada gelen golle rakibi önünde farkı 3'e çıkardı. Sarı-lacivertli takım skorun da avantajıyla etkili oyununu ve baskısını sürdürdü. 59. dakikada sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında, Caner ceza sahasına doğru topu havalandırdı. Topa savunma ile birlikte yükselen Robin Van Persie kafa vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi. Sarı-lacivertliler bu golle skoru 4-0'a getirdi.

Mücadelenin 69. dakikasında Fenerbahçe Van Persie ile orta sahayı hızlı geçti. Van Persie topla ilerledikten sonra pasını sağ kanattan bindiren Nani'ye gönderdi. Nani bekletmeden ceza sahasına yerden bir orta açtı. Volkan Şen altıpas üzerinde topu ıska geçti ve Fenerbahçe adına farkı 5'e çıkarma şansını kaçırdı.

SON GOLLER ANTALYASPOR'DAN...

73. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Sezer ceza sahası içerisinde sert bir şut çekti ancak kaleci Ertuğrul topu çelmeyi başardı. Boşta kalan top ceza sahasında Emre'nin önünde kaldı. Emre topu kontrol edip sert bir şut çekti ve topu ağlara göndermeyi başardı. Anlatyaspor bu golle farkı 3'e indirdi. 90+1'de kullanılan duran top sonucunda MBilla ceza sahasın içinde yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara göndermeyi başardı ve Antalyaspor farkı 2'ye indirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı. 90 dakika sonunda Fenerbahçe, taraftarı önünde konuk ettiği Antalyaspor'u 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...