Adı var tadı yok

Düzenleyen:
Adı var tadı yok

SPOR Haberleri

Aslan Emre (pen.) ve Umut'un golleriyle 3 puana ulaşırken kupada 2'de 2 yaptı. Ev sahibi ekibin tek sayısı Fatih'ten geldi

İlk maçında Akhisar'ı 2-1'lik skorla devirerek Ziraat Türkiye Kupası'na 3 puanla başlayan G.Saray deplasmanda 3. Lig ekibi Kastamonuspor'u zor da olsa geçti: 2-1. G.Saray'da Muslera, Podolski, Sneijder ile sakatlıkları süren Burak ve Denayer kadroya dahil edilmedi. Sarı-kırmızılılar maça golle başladı. Sinan ceza sahası içinde düşürülünce kazanılan penaltıyı Emre Çolak 5. dakikada gole çevirdi: 1-0. Kastamonuspor 33'te gole çok yaklaştı. Selim'in şutunda top üst direkte patladı  Sinan'ın 61'de içeri çevirdiği topa kale çizgisi üzerinde dokunan Umut Bulut farkı 2'ye çıkardı. 2-0. 
Kastamonu’nun         son dakika golü sayılmadı
Kastamonuspor'un golü 72'de geldi. Osman'ın sağ kanattan ortasında Fatih Özçelik'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-1. Kırmızı-siyahlılar beraberlik golü için G.Saray'ı yarı sahasına hapsetti. Salim ve Fatih kaleci ile karşı karşıya pozisyonları gole çeviremedi. Maçın son dakikasında Kastamonu'nun attığı golün faul gerekçesiyle iptal edilmesine futbolcular ve taraftarlar büyük tepki gösterdi. Sahadan 2-1 galip ayrılan G.Saray grupta 6 puana ulaştı. Kastamonuspor ise ikinci maçta da puan alamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...