Fener dört köşe

Düzenleyen:
Fener dört köşe

SPOR Haberleri

Sarı Kanarya Robin van Persie (2), Nani ve Şener'in jeneriklik golüyle üç puana uzandı. Sarı Kanarya bu sezon ilk defa resmi bir maçta 4 gol attı

M.EMİN ULUÇ

Türkiye Kupası’ndaki ilk maçında 2. Lig ekibi Tuzla’yı 2-1’le geçen Fenerbahçe, ikinci karşılaşmasında Antalyaspor’a gol yağdırdı. İki takımın bu sezon Kadıköy’de gerçekleşen Süper Lig buluşmasında kan terleyen sarı-lacivertliler, galibiyeti 90+6’da Nani’yle kurtarmıştı. Ancak bu sefer her şey çok farklı oldu! Sahaya Eto’o, Lazarevic, Fornezzi ve Celutska gibi aslarından mahrum olsa da iddialı bir kadroyla çıkan Antalya karşısında Nani, Van Persie, Caner destekli yedekleriyle mücadele eden Fenerbahçe sezonun en keyifli performanslarından birini sergiledi. Kupa maçlarının kalecisi Ertuğrul’un 6. dakikada Diarra’ya gol izni vermemesinden sonra sahaya ağırlığını koyan sarı-lacivertliler, 8’de Caner’le yokladı kaleyi. 14’te ise ligde attığı 2 golle Antalya’yı yıkan Nani sahne aldı ve ceza alanı dışından müthiş bir şutla gol yağmuruna start verdi: 1-0. 29’da M’Bolhi, Caner’in frikiğini çelerken, boşta kalan topta Mehmet Topuz’un vuruşu üst direkte patladı.
RvP, Antalya’ya kafa attı
31’de korner için topun başına gelen Nani, ceza sahası dışındaki Şener’i gördü, milli sağ bek yaklaşık 30 metreden meşin yuvarlağın gelişine jeneriklik bir vuruş yaptı: 2-0. 33’te Serkan Özkan’ın vuruşunda yan direkten dönen topu önünde bulan Emrah zoru başarıp kale yerine auta şutladı. 49’da Caner’in kullandığı kornerde kafayı vuran van Persie farkı açtı: 3-0. 53’te Diego’nun sert şutunu Ertuğrul çeldi. 59’da Caner’in soldan ortasında RvP bir kez daha kafayı vurdu ve Fenerbahçe sezonun en gollü performansına ulaştı: 4-0. 73’te Emre Akbaba, 90’da Mbilla’nın golleri skoru 4-2’ye taşıdı. Akdeniz ekibi lider geldiği Kadıköy’den unvanını Fenerbahçe’ye bırakarak ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...