Kartal’ın geleceğine darbe!

Kartal’ın geleceğine darbe!

SPOR Haberleri

Altyapılarda futbolcuların maç yaptığı zeminler bir türlü düzelmiyor, bu yüzden genç yetenekler bir bir kayboluyor. Son darbe Beşiktaş'a geldi.

Süper Lig’deki takımların zeminleri tartışılırken alt liglerde bu konuda adeta bir dram yaşanıyor.
Bu konuda son darbe, Kara Kartal’a geldi. Beşiktaş U21 takımının Osmanlıspor’la geçtiğimiz pazartesi günü Ankara Ostim Stadı’nda oynadığı maçta, zeminin kötü olması sebebiyle ayağı buzlu sahaya takılan Eslem Öztürk’ün  sağ diz ön çapraz bağları koptu. Ek olarak iç menisküs yırtığı teşhisi konulan genç futbolcunun cumartesi günü ameliyat edileceği bildirildi. Siyah-Beyazlı kulübün internet sitesinden dün yapılan açıklamada, 18 yaşındaki futbolcunun, Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edileceği kaydedildi.  

Eslem: Yıkılmak yok!
Sakatlanmasının ardından Twitter’daki hesabından açıklamada bulunan Eslem, taraftarların kendisine gönderdiği ‘Geçmiş olsun’ mesajlarına cevap olarak, “Sarsılacağım belki ama yıkılmak yok. Her şerde bir hayır var. Bu da geçer Allah’ın izniyle” mesajını yazdı.

Yazık...
Futbol; donanımsız, gerekli bilgi ve disiplinden yoksun yöneticilerin elinden kurtarılmadığı sürece Eslem benzeri çok sayıda çocuk hayallerinin peşinde koşmakta zorlanacak. Zeminleri dolayısıyla gencecik insanların sağlığını önemsemeyen vurdumduymaz yöneticilerin demogojisiyle mücadele etmek bu oyunu sevmenin ilk şartıdır. ‘Birbirinin ayağına basmamaya özen gösterdikleri’ kadar çocuklara özen göstermiyorlar ne yazık ki!...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...