Dünya Şener'in golünü konuşuyor

Dünya Şener'in golünü konuşuyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Şener Özbayraklı'nın Antalyaspor maçında 35 metreden attığı muhteşem gol dünya medyasında gündem oldu.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Şener Özbayraklı, maçın 31. dakikasında şık bir gol attı. Nani'nin kullandığı köşe vuruşunda, kaleye yaklaşık 35 metre uzaklıktan şut çeken Şener, topu filelerle buluşturdu. Bu golden sonra sarı lacivertli futbolcular Şener'i tebrik etti. Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Şener, Fenerbahçe formasıyla ilk kez gol sevinci yaşadı.

ŞENER: BİRAZ DA ŞANSIMIN YARDIMIYLA ATTIM
Karşılaşma sonrası golünü anlatan Şener, "Golü atmam beni çok mutlu ediyor ama, biraz da şansımın yardımıyla attım. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Şu an bunu ben yaşıyorum, bir sonraki maçta belki başka arkadaşım yaşayacak. Tepkilerin güzel olması beni mutlu ediyor. İsteyerek vurdum tabii iki ama, topun o şekilde gitmesi, o hıza ulaşması şans oldu" diye konuştu.

BÜTÜN SPOR SİTELERİNDE BU GOL VAR
Şener Özbayraklı'nın muhteşem golü sadece Türkiye'de değil dünya medyasında da gündem oldu. Dünyanın önde gelen haber ve spor siteleri Fenerbahçeli futbolcunun golünün görüntülerini yayınladılar. Futboldaki güzel hareketlerin yayınlandığı '433' adlı Instagram sitesinde bu gol birkaç saat içinde 246 bin kişi tarafından beğenildi.

Türk futbolseverler de Şener'in golü hakkında ilginç tweetler attılar. İşte onlardan bazıları:

‏@aykutTyildirim
Şener'in golü attığı yerin telefon kodu 0(262) ile başlıyor...

@1453Fenerbahce
Maç devam ediyor değil mi?:) Şener'in golünden sonra biz maçtan koptuk o nasıl goldü mübarek

@umitkimki
Şener radardan ceza yemez inşallah

@RahatsızAbi
Şener'in vurduğu yerden taksi 65 lira yazıyormuş

@oyanurr
Şener: Yeni milli roketimiz. Pes valla

@FenerLee_ 
Gördüğüm tüm yabancı futbol sayfaları, gazeteleri, haberleri vs hepsi Fenerbahçe'mizin gollerini paylaşıyor. Özellikle Şener'in

@aslindaiyicocuk 
Şener'in gol attığı yerden kaleye tarifeli uçak koysan kimse yadırgamaz, adam ne vurdu be :)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...