İki yıldız için devre arasında Fenerbahçe iddiası

/ Kaynak: Bugün
İki yıldız için devre arasında Fenerbahçe iddiası

SPOR Haberleri  / Bugün

Devre arası dönemi başlar başlamaz harekete geçeceği belirtilen Fenerbahçe'nin bir forvet bir de orta saha transfer için düğmeye bastığı belirtildi.

Bu sezon forvet hattında inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve özellikle Van Persie'den istediğini alamayan Fenerbahçe'de devre arasında sportif direktör Terraneo'nun iki dünya yıldızını kadroya katmak için hakete geçeceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de ilk hedef Monaco'nun Portekizli orta saha oyuncusu Joao Moutinho...
Ancak haberde, 2013 yılında Porto'dan Monaco'ya tam 25 milyon euroluk bedelle transfer olan oyuncunun kiralık mı yoksa bonservisiyle mi kadroya katılacağı belirtilmedi.
Fenerbahçe'nin asıl bombasının ise Kolombiyalı dünya yıldızı Radamel Falcao olduğu belirtildi.
Geçtiğimiz sezon 10 milyon euroluk bedelle Monaco'dan Manchester United'a kiralanan Falcao, burada ciddi sakatlık problemleri yaşamış ve bekleneni verememişti.

United da, 50 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmamış ve Kolombiyalı sezon sonu takımı Monaco'ya geri dönmüştü.Bu sezon başı ise forvette sadece Diego Costa ve Remy alternatifleri bulunan Chelsea, yine 10 milyon euroya 1 sezonluğuna Falcao'yu kiraladı ve Londra'ya getirdi.
Ancak kötü giden Chelsea'de Falcao yine sakatlık sorunuyla boğuştu ve sadece 90 maça çıkabildi ve 1 gollük performans sergiledi.Fenerbahçe'nin, devre arası Monaco'ya dönmesi beklenen Falcao'yu kiralayacağı belirtilirken, bir ücret belirtilmedi.Kadrosunda Van Persie ve Fernandao gibi iki golcü bulunanan Fenerbahçe'nin çift forvetli taktiği hiç uygulamadığı düşünüldüğünde, hücum hattına Falcao da eklendiğinde nasıl bir kurguyla sahada yer alacağı ve hangi dünya yıldızının yedek oturacağı da, transferin mantığı açısından sorgulanmıyor değil.

SPOR
Kaynak: Bugün
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...