Mustafa Denizli o ismin üstünü çizdi, gidiyor...

Düzenleyen:
Mustafa Denizli o ismin üstünü çizdi, gidiyor...

SPOR Haberleri

Mustafa Denizli'nin, ligin ikinci yarısında kadroda düşünmediği oyuncuların yanı sıra kulüp profesyonelleri ile ilgili de yaptırım hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

Yaklaşan ara transfer döneminde kadroda revizyon yapmayı planlayan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, sürpriz bir ismin üzerini çizdiği ortaya çıktı. Başkan Dursun Özbek'le pazarlık masasına oturduğunda, "Sadece size bağlı olarak çalışırım" şartını öne süren usta teknik adamın, futbol direktörü Cenk Ergün'ün varlığından rahatsız olduğu öğrenildi... Teknik adamın bu işleyişten rahatsız olduğu ve devre arasında başkan Dursun Özbek'e vereceği raporda konuyla ilgili hassasiyetini de ileteceği bildirildi. Denizli'nin, Cenk Ergün'le kişisel olarak sorun yaşamadığı ancak kulüpte bu tür bir pozisyon olmasından dolayı rahatsızlık duyduğu ifade ediliyor. Uzun süredir kulüp profesyonellerinden olan Cenk Ergün'ün, Denizli'nin bu talebi sonrası bir başka göreve kaydırılıp kaydırılmayacağı merak ediliyor. Bilindiği üzere Kevin Grosskreutz'un transferinde yaşanan skandalda da Cenk Ergün hedef isim haline gelmiş ve hatta istifa edeceği ileri sürülmüştü. Bir başka iddiaya göre Ergün istifa etmiş ancak yönetim kurulu istifayı kabul etmemişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...