Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor 4 - 1 Eskişehir maçının ardından...

Düzenleyen:
Bursaspor 4 - 1 Eskişehir maçının ardından...

SPOR Haberleri

Ligde üst üste 6 maç kaybeden Bursaspor, kupada ikinci maçından da galibiyetle ayrılınca taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Yeşil beyazlıların yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor maçıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Bugün kupada ikinci maça çıktık. Hedef kupa olunca iyi sonuçla almak istiyorduk. İyi oyunla güzel sonuç aldık. Takımımız beraber oynayıp güzel işler yaptı. Güzel bir maç geride kaldı. Bundan çok iyisini yapmak lazım. İlk yarının son maçını 2 gün sonra oynayacağız. Ona da ciddi bir şekilde hazırlanacağız. Takımın oyunu beni gelecek için umutlandırdı. Taraftarın coşkusuyla bütünleştiğimizde güzel işler yapacağımızı gördük. Bu beni umutlandırdı. Yeni stadımızda, taraftarlarımızla birlikte çok coşkulu maçlar oynayacağız."

KONGRE SÜRECİ KEŞKE OLMASAYDI
Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu, "Gönül isterdi ki her şey yolunda gitsin, böyle şeyler olmasaydı. Maalesef kulüplerde böyle kararlar alınıyor. Sonuçta kongre sürece yaşanacak. Bursaspor kendine layık, gönülden hizmet edecek başkanını seçecektir. Biz sahada işimizi yapmaya devam edeceğiz. Ara transfer düşünüyoruz. Takımı iyi tanımak ve oyuncuların iyi ve kötü yönlerini tespit edip oralara takviye yapacağız. Kongre sürece 11-19 Oc ak’ta yapılacak. Ara transfer 5 Şubat’ta bitiyor. O zaman kadar vakitimiz olacak. Biz hazırlıklarımızı yapacağız. Tom De Sutter’in sakatlığı vardı. O nedenle bugün oynamadı. Hosogai’yi orada değerlendirmek istedik. Erdem sakat olunca onu tercih ettik. Hosogai’nin Almanya’da birkaç maç sağ bek olarak oynadı. O nedenle onun tercih ettim. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Şimdi pazarg ünü çok önemli Mersin maçımız var şimdi ona hazırlanacağız” dedi.

RAKİP KÜÇÜMSENMEMELİ
Penaltı sorusuna ise ise Hamzaoğlu, "Rakip kim olursa olsun saygı duymalıyız. Taraftarlarımız eğlenceli güzel tezahüratlar yaptılar. Ben bile durup onları izledim. Taraftarlarımız Harun’un atmasını istedi. Ancak bu rakibi küçümsemek olur ve bize yakışmazdı. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım. Biz her maçı ciddiye alıyoruz. Onlarda zor günler yaşıyor. O yüzden bu maçı ölçü olarak almıyoruz. Bugün bizi zorlayacak Eskişehirspor yoktu. Ligde hiçbir maç böyle kolay olmayacak. Biz bunlara hazır olmak zorundayız” diyerek açıklamalarını tamamladı.

AYBABA: GENÇLER DENEYİM KAZANDI
Eskişehirspor teknik direktörü Samet Aybaba maçla ilgili olarak, “Biz takım olarak genç ve yetenekli oyuncuları vitrine çıkartmak istiyoruz. Bursaspor, bugünkü maçı çok ciddiye almış. Kadromuzda 98 ve 97 doğumlu oyuncular vardı. Onlara şans verdik. Bu tip maçlar onların tecrübelerini arttırır. Futbol değişik şey. Taraftar önünde oynamak gerçekten çok güzel. Pazartesi çok önemli, ligde var olup olmama maçımız var. Bu nedenle takımın tamamına yakınını Eskişehir’de bıraktık” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...