Dursun Özbek bu soruya çok kızdı

Dursun Özbek bu soruya çok kızdı

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kendisine yöneltilen soruya çok kızdı

İstanbul'da bir okulda katıldığı panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan G.Saray Başkanı Dursun Özbek, sezon başında Hamza Hamzaoğlu'nun istemediği için takımdan gönderilen Melo hakkında, "G.Saray'daki misyonunu tamamladı. Hizmet etti ve gitti. Bu Galatasaray'dan çok kendisinin arzusuydu. Melo kalmak isteseydi devam ederdi Galatasaray'da.. Kişisel arzusu itibariyle şu anda İtalya'da" dedi. "Önümde daha 2.5 yıllık başkanlık sürem var" diyen ve Haziran ayında seçim dedikodularına set çeken Dursun Özbek, "Ancak verilen hizmetlerin değeri çerçevesinde genel kurul tekrar beni başkan olmam için cesaretlendirebilir, görev verebilir. Galatasaray'da ben hiçbir zaman bugüne kadar görevden kaçmadım" diye konuştu. 

GROSSKREUTZ'U SORMAYIN
Florya'yı terk ederek ülkesine dönen Kevin Grosskruetz hakkında yorum yapmak istemeyen ve "Grosskreutz sorularına girmek istemiyorum" diyen Özbek, ara transfer için ise "Takımın performansını yükseltmek için her şeyi yapacağız. Hocanın raporunu bekliyoruz. Transfer 1 hafta 10 gün içinde bitecek. Özlenen Galatasaray geri dönecek" dedi. 

"SİZ GERÇEK G.SARAYLI MISINIZ?" 
Bir öğrencinin 'Siz gerçek bir G.Saraylı mısınız? Geçen sene 3 kupa almış bir takım neden bu durumda?' sorusu üzerine Özbek, "Ben gerçek bir Galatasaraylıyım. Futbol takımlarının performansları değişiklik gösterebilir. G.Saray, Türk futbolunun en başarılı takımıdır. En çok şampiyon olan takımdır. Marka değeri en yüksek takımıdır" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...