Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Galatasaray'ın yeni sağ beki: Ricardo Van Rhijn

İşte Galatasaray'ın yeni sağ beki: Ricardo Van Rhijn

SPOR Haberleri

Hollanda medyasının 'son dakika' diye duyurduğu habere göre Galatasaray. 24 yaşındaki sağ bek Ricardo van Rhijn'in transferi için Ajax ile anlaştı.

Ara transferde teknik direktör Mustafa Denizli'nin belirlediği bölgelere takviye yapma kararı alan Galatasaray yönetimi ilk bombayı patlattı.
Hollanda medyasının dün gece 'son dakika' haberi olarak duyurduğu gelişmeye göre sarı kırmızılılar, Ajax'ın sağ beki Ricardo van Rhijn ile anlaştı.
Haberde Galatasaray ile Ajax kulüplerinin 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı, imzanın atılmasının an meselesi olduğu belirtildi.
Futbolcunun da bu transfere 'evet' dediği ve kulüpler arasında kesin anlaşma sağlanması durumunda Ocak ayında takıma katılarak 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.Ricardo van Rhijn, Fenerbahçe'ye son dakika golüyle 1-0 yenildikleri UEFA Avrupa Ligi maçında ilk 11'de sahaya çıkıp 63 dakika forma giydi.

BU SEZON 11 MAÇTA FORMA GİYDİ
Ajax altyapısında yetişen 24 yaşında ve 1.79 metre boyundaki Ricardo van Rhijn, 2012 yılından beri A takımda forma giyiyor. Bu sezon 11 resmi maçta forma giyen genç futbolcu, 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...