Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yenilmediğimiz için mutluyuz'

Düzenleyen: / Kaynak: iha
'Yenilmediğimiz için mutluyuz'

SPOR Haberleri  / iha

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu, "Maçın daha fazla pozisyon bulan tarafı Kasımpaşa’ydı. 1 puan aldığımız için sevinçliyiz. Yenilmediğimiz için mutluyuz" dedi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan bordo-mavili teknik patron Sadi Tekelioğlu, ilk yarının son maçı olmasından dolayı sıkıntılı bir karşılaşma olduğunu belirtti. Takımı böyle günlerde motive etmenin zor olduğunu söyleyen Tekelioğlu, "Maçta bir nebze olsun bunun sıkıntısın yaşadık. Ayrıca eksik oyuncularımız vardı. Böyle bir maça biraz sıkıntılı başladık. Dönem dönem hücuma çıkmakta zorlandık. Güzel bir maç oldu. Zevkli bir maç oldu. Belki futbol kalitesi çok yoktu ama pozisyon açısından iyi bir maç oldu. Kasımpaşa’nın daha iyi oynadığı bir maç oldu. Biz de kısıtlı kadroya rağmen dönem dönem direndik, dönem dönem de üstünlük sağlamaya çalıştık. Maçın daha fazla pozisyon bulan tarafı Kasımpaşa’ydı. 1 puan aldığımız için sevinçliyiz. Yenilmediğimiz için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...