Kobe fark attı

Kobe fark attı

SPOR Haberleri

NBA'de All Star 2016'nın ilk tur oylamasında, veda sezonunu yaşayan Kobe, toplam 719 bin oyla, Durant ve LeBron'un toplamından fazla oy aldı

65. NBA All-Star maçında mücadele edecek Doğu ve Batı Karması oyuncularının belirlendiği oylamada, sezon sonunda basketbola veda edecek Los Angeles Lakerslı yıldız Kobe Bryant önde gidiyor. NBA'in internet sitesinde yer alan ve tüm basketbolseverlerin katılabildiği oylamanın ilk turunun sonuçlarının belli olduğu ve kariyerinde 17 kez All-Star seçilen Bryant'ın yaklaşık 720 bin oyla ilk sırada yer aldığı belirtildi. Oylamada Bryant'ı, geçen yılın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Golden State Warriors'ın yıldızı Stephen Curry (510 bin 202) ve Cleveland Cavaliers'tan LeBron James (357 bin 937) takip ediyor. 

İLK KEZ KANADA'DA 
Kobe böylece LeBron James'in yanısıra 349 bin oy alan Kevin Durant'in de iki katından fazla oy almayı başardı. Bu yıl ilk kez ABD toprakları dışında düzenlenecek 65. NBA All-Star organizasyonu, 12-14 Şubat 2016 tarihlerinde Kanada'nın Toronto kentindeki Air Canada Centre'da yapılacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...