Emre Belözoğlu'nun öfkesi takımını yaktı!

Emre Belözoğlu'nun öfkesi takımını yaktı!

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, sinirlerine hakim olamayınca 30 saniye içinde iki sarı kart gördü ve oyundan ihraç edildi. Emre'nin atılmasından sonra oyunun hakimiyetini yitiren turuncu lacivertli takım, 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti.

Sezonun flaş ekibi Medipol Başakşehir, ilk yarının son maçında konuk olduğu Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 yenilmekten kurtulamadı.Turuncu lacivertli takımın mağlubiyetinde kaptan Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmesi önemli rol oynadı. Emre atılana kadar oyunun mutlak hakimi olan Başakşehir, 10 kişi kaldıktan sonra kontrolü rakibine kaptırdı ve mağlup oldu.Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartı ise sadece 30 saniye içinde geldi. 50. dakikanın ilk saniyelerinde hakeme itirazdan sarı kart gören tecrübeli oyuncu, bir kez daha itiraz edince ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Emre Belözoğlu'nun öfkesi takımını yaktı!

KARAMAN: BİR KİŞİ EKSİK KALIRSAN ADAM SENİ GEBERTİR!
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da maç sonrası yaptığı değerlendirmede Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartına dikkat çekti. Karaman, "Böylesine önemli maçlarda bir kişi eksik kaldığın zaman adam seni gebertiyor, öldürüyor orada" dedi. Karaman, hakem Abdülkadir Bitigen'in yaşının genç olmasına da dikkat çekerek, "İki takım adına genç bir hakemin hata yapmasını anlayışla karşılıyorum" diye konuştu.Sinirlerine hakim olamayıp hakeme itiraz eden ve topu öfkeyle yere çarpan Emre, kırmızı kartı gördükten sonra takım arkadaşı Yalçın tarafından teselli edildi.

Emre Belözoğlu'nun öfkesi takımını yaktı!

AVCI: BİR KİŞİ EKSİK KALINCA FİLMİN SENARYOSU DEĞİŞTİ
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da mağlubiyeti bir kişi eksik kalmalarına bağladı. Avcı, "Kırmızı kart pozisyonundan sonra psikoloji bizim açımızdan sağlıklı olmadı. Oyun 11-11 devam etse senaryo farklı olabilirdi. Emre'ye gösterilen kırmızı kart doğru olabilir ama öncesinde faul pozisyonu bunu hazırladı. Oyunda eksik kalınca senaryo tamamen değişti. Oyunun kontrolü rakibin eline geçti. Son dakikada yediğimiz 2. gol dışında verdiğimiz pozisyon yok. Hücuma doğru çıkamayınca da ileride üretken olamadık. Kırmızı kart ile 10 kişi kalmamız işimizi zorlaştırdı ve filmin senaryosunu değiştirdi" şeklinde konuştu.Öte yandan, bu sezon öncesi Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 311 maçta 3 kırmızı kart gören Emre Belözolu, Başakşehir'deki 12. karşılaşmasında ilk kırmızı kartını gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...