Beşiktaş 2016'ya ligin en tepesinden girmeyi hedefliyor

Düzenleyen:
Beşiktaş 2016'ya ligin en tepesinden girmeyi hedefliyor

SPOR Haberleri

Konya maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, "Bir sürpriz istemiyorum. Kazanıp tatile huzurlu girelim" dedi

Hüseyin EROĞUL - İlk yarıda liderlik koltuğunda en fazla kalan takım olan Beşiktaş, ilk yarıyı en tepede bitirmek istiyor. İlk yarının son maçında Konyaspor'u ağırlayacak olan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularına "Sürpriz istemiyorum" dedi. Devre arasına girileceği için futbolcularının tatil psikolojisine girmesinden endişe eden Güneş, "Skor ne olursa olsun son düdük gelene kadar mücadeleyi bırakmayın. Son dakika gollerinin nelere sebep olduğunu geçen hafta gördük" uyarısında bulundu. Lider kalmalarının kendilerine ikinci yarıda psikolojik anlamda büyük avantaj getireceğini dile getiren Güneş, "Maçı kazasız atlatalım ve tatile huzurla çıkalım" dedi. 

Biyonik üçlü rahatlayacak
Şenol Güneş ilk yarının sona ermesiyle oyuncularına 1 haftalık izin verecek. Bu durum en çok Beck, Rhodolfo ve Atiba'yı sevindirecek. Siyah-beyazlıların bu sezon ligde ve Avrupa'da oynadığı bütün maçlarda forma giyen üçlü, devre arasıyla birlikte rahat bir nefes alacak. Güneş'in vazgeçmediği 3 oyuncu devre arası tam anlamıyla dinlenmiş olarak ikinci yarıya başlayacak. Konyaspor karşısında kadroda değişikliğe gitmeyi düşünmeyen Şenol Güneş, bir süredir kulübeye mahkum kalan Gökhan Töre'yi yine yedek bırakacak. Güneş, hafta boyunca idmanlarda kendini göstermek için çalışan ve kendisinden forma isteyen Töre'ye, "Sadece sana değil takımdaki herkese ihtiyacım var. İkinci yarı çok daha zorlu geçecek. Kendinizi sadece bir maça değil, sezona hazırlayın" cevabını verdi.   

Torku Konya ters geliyor
Beşiktaş, T.Konya karşısında zorlanıyor. Siyah-beyazlılar rakibiyle yaptığı son 7 maçta galibiyet almakta güçlük çekti. Beşiktaş bu maçların 2'sini kazanırken, 4'ü beraberlikle bitti. Yeşil-beyazlılar 1 maçtan da galip ayrılan taraf oldu. 

Eslem Öztürk ameliyat oldu
Osmanlıspor U-21 maçında buzlu zemine takılarak çapraz bağları kopan ve menüsküsünde yırtık oluşan Eslem Öztürk dün ameliyat oldu. Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya'nın yaptığı ameliyatın ardından Eslem'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Gomez'in gözü krallıkta
Beşiktaş'a transferinin ardından eski günlerine geri dönen Mario Gomez adım adım gol krallığına doğru yürüyor. 13 golü bulunan Eto'o ile krallık için çekişen Gomez 12 gol atmayı başardı. Tecrübeli oyuncu arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda hedeflerini dile getirirken, "Beşiktaş'ta yeniden golcü olduğumu hatırladım. Çok iyi paslar alıyorum ve yapabildiğim en iyi işi yapıyorum. Sezon sonunda yeniden bir gol krallığı ödülü almak istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu arada Gomez kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi. Alman oyuncu Beşiktaş'ta 2'si Avrupa'da olmak üzere 4 sarı kart gördü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...