Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus Spor Bakanı'ndan Gökdeniz Karadeniz açıklaması!

Düzenleyen:
Rus Spor Bakanı'ndan Gökdeniz Karadeniz açıklaması!

SPOR Haberleri

Rus televizyonuna konuşan Mutko, 'Bildiğim kadarıyla Rusya takımlarında fazla Türk oyuncu yok. Yanılmıyorsam, bizde oynayan Türk oyuncuların sayısı yaklaşık 5. Onlarla ilgili hiçbir sorun yok.' dedi.

Türk futbolcularla ilişkilerinin kesilmesine karşı çıktıklarına işaret eden Rusya Spor Bakanı Mutko, “Bu (uçak krizi) insani ilişkilerimize hiçbir şekilde yansımaz. Bunu idari olarak da sona erdirmek çok zor. Zaten bunu yapmaya da çalışmıyoruz.” diye konuştu.

“GÖKDENiZ KARADENİZ, TAKIMI İÇİN TÜM GÜCÜNÜ SEFERBER EDİYOR”
Kazan Rubin takımında oynayan Gökdeniz Karadeniz’i de örnek veren Mutko, “İşte Karadeniz... Yıllardır Rusya’nın başlıca takımlarının birinde oynuyor ve futbola çok sadık, bağlı, futbol tutkunu. Karadeniz’le ilgili bu durumda ne gibi şikayetimiz olabilir ki? O takımı için tüm gücünü seferber ediyor, takım liderlerinden biri.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...