Alex Gonçalves: Hangi para? 3 aydır ödeme yok

Alex Gonçalves: Hangi para? 3 aydır ödeme yok

SPOR Haberleri

Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı forveti Alex Gonçalves, Boluspor maçı mağlubiyetinin hıncını adeta taraftardan çıkardı. 25 yaşındaki oyuncu sosyal medyadaki küfürlü konuşmalarla tepki çekti, sonra özür diledi.

Boluspor deplasmanında 3-1 mağlup olan yeni Malatyaspor'da Alex Gonçalves, 73'te oyuna girip 84'te kırmızı kartla oyun dışında kalınca taraftarın tepkisini çekti. Bir taraftar Gonçalves'in Instagram hesabına "Mutlu musun? Yüreğinle oyna" dedi ve oyuncuya küfür etti. Taraftar, ardından da "Para için oynuyorsun! Senin yüreğin yok" dedi. Gonçalves'in taraftara cevabı ise çok daha sert oldu. Brezilyalı oyuncu, sinirine hakim olamayıp ağır  küfürler yazarken, son olarak da "Hangi para? 3 aydır ödeme yapılmıyor" yazdı. 

Özür diledi ve "Para sorunu yok" dedi
Karşılıklı küfürleşmeler bir süre daha devam ederken, Alex Gonçalves son olaral Yeni Malatyaspor taraftarına genel bir mesaj yayınladı ve özür diledi. Gonçalves, "Taraftardan özür diliyorum. Bana ve aileme yapılan hakaret karşısında o sözleri ettim. Ben sahada her zamanın elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum.Davranışım için özür dilerim. Haydi! Hep birlikte Yeni Malatyaspor için savaşmaya devam edelim. Bu arada maaşımla ilgili bir problem yok. Sizleri seviyorum" dedi.

Alex Gonçalves: Hangi para? 3 aydır ödeme yok

Alex Gonçalves: Hangi para? 3 aydır ödeme yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...