Gomez: Şampiyon olmak için büyük şansımız var

Gomez: Şampiyon olmak için büyük şansımız var

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, sezon sonu şampiyon olmak için büyük bir şanslarının olduğunu söyledi.

Gomez, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 4-0 yenerek ilk yarıyı lider bitirdikleri maçtan sonra yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamada bulundu.
Zor bir maç oynadıklarını belirten Alman futbolcu, "İlk yarı kilidi çözemedik. Devre arası tempoyu yükseltmemiz gerektiğini konuştuk. İkinci yarı bunu harika uyguladık. Güzel futbolla güzel goller attık. Rakibe hiç fırsat vermeden maçı kazandık" dedi.
Süper Lig'de ilk yarının kendileri için iyi geçtiğini anlatan Gomez, "Genel olarak en iyi oynayan taraf bizdik ama önümüzde 17 maç daha var. Bu performansımızı yükseltmemiz gerekiyor. Şampiyon olmak için büyük bir şansımız var" ifadelerini kullandı.
Kiralık sözleşmesinin sezon sonu biteceği hatırlatılan Gomez, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu aktararak, "Burada olmanın tadını çıkarıyorum. İyi bir takımın parçasıyım. Bu konuyu kesinlikle düşünmüyorum. Sezon sonu 3 taraf imkanlar doğrultusunda değerlendirme yapacak. Yazın ne olacağını düşünmüyorum. Hedefim burada şampiyon olmak ve Almanya'yla EURO 2016'da yer almak" şeklinde konuştu.
- Oğuzhan: "İlk yarıyı iyi bitirdik"
Beşiktaş'ın maçta ilk golünü kaydeden Oğuzhan Özyakup ise ilk yarıyı çok iyi bitirdiklerini dile getirdi.
İlk yarı pozisyona giremediklerini anlatan milli futbolcu, "İkinci yarıya baskılı başladık. Golü bulduktan sonra rakip açıldı. En güçlü yanımız boş alan bulmak. Bunu da 1-0'dan sonra gösterdik. Çok iyi değerlendirdik ve 4 gol bulduk. Takım iyi oynayınca benim de özelliklerimin öne çıkması kolaylaşıyor. Sezona çok iyi başladık ve ilk yarıyı iyi bitirdik. Takım olarak çok iyi oynuyoruz. Benim de az da olsa katkım var" değerlendirmesinde bulundu.
Oğuzhan, golden sonra yaptığı sevincin ise "orkestra şefi" hareketi olarak algılanmaması gerektiğini belirterek, "Gol sevincimin başka bir anlamı vardı" diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...