Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van Persie, 'Sivas benim maçım olacak'

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Van Persie, 'Sivas benim maçım olacak'

SPOR Haberleri  / Sabah

Süper Lig'de sezonun perdesini açan Fenerbahçe ilk yarının kapanışına da imza atacak.

Sarı-lacivertliler tatile Sivasspor galibiyetiyle çıkmak isterken gözler sarı kart cezalısı Fernandao'nun yokluğunda 11'de sahaya çıkacak Robin van Persie'nin üzerinde olacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalya'yı 4-2 yendikleri maçta 2 gol birden atan ve o karşılaşmadan sonra yüzü gülmeye başlayan Hollandalı da Sivasspor karşılaşmasına büyük önem veriyor. 

ASIL HEDEFi İKİNCİ YARI
Kendisi için asıl hedefin ligin ikinci yarısı olduğunu belirten Van Persie, Samandıra'da arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde iddiasını şu sözlerle ortaya koydu: "Bana güvenen taraftarın beklentisine karşılık veremediğimi biliyorum. Ama çok fazla forma şansı bulamamam bunda etkili oldu. Antalya maçındaki iki gol özgüvenimi yerine getirdi. Sivas maçı benim için 3 puandan çok daha fazlası. Eski gücüme kavuştuğumu göstermek istiyorum." 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...