Yılmaz Vural'dan bomba açıklamalar

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Yılmaz Vural'dan bomba açıklamalar

SPOR Haberleri  / iha

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Eskişehirspor Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Başkent ekibinin yeni hocası Yılmaz Vural maç sonu takımının yenilgisiyle ilgili bomba açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Eskişehirspor’a 2-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Yılmaz Vural, Eskişehirspor’un ligden kopmasına gönlünün razı olmadığını söyledi. Eskişehirspor bu galibiytle 4 maç aradan sonra puan kazandı ve ligin ilk yarısının sonunu az da olsa moralli bitirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Eskişehirspor taraftarının övgüyü hak ettiğini ifade ederek, "Eskişehirspor’un resmen ligden kopmasına gönlüm razı değildi. Bugün gördüm ki bir futbol takımı taraftar ile oluyor. Bu soğuk havada bu kadar gelip hakikaten yaptığı baskı ile zaman zaman hakemi bile sıkıntıya sokan, hakikaten futbol takım seyircisi Eskişehirspor bu övgüyü her zaman hak ediyor” dedi. Puan cetvelinde takımların arasındaki puanların yakın olduğuna dikkat çeken Vural, “Bakıldığında 7 puan ile 18 puan arasında takımlar Bursaspor’a kadar öyle gidiyor. Kazanabilmiş olsaydık, bizim adımıza çok stratejik bir maçtı. 16 puanımız olacaktı. 16 puan yaparsak devre maçları başladığında da çok büyük bir avantajımız olacaktı, çünkü Eskişehirspor kendi evinde Fenerbahçe ile oynayacaktı. Bursaspor evinde Trabzonspor’la, Mersin İdman Yurdu deplasmana Galatasaray’a gidiyordu. Sivas ise Beşiktaş ile oynayacaktı. Oyuna başlarken daha Rize deplasmanı çok önemli olacaktı. Kazansak daha ligin 18. haftasında önemli bir adım atmış olacaktı. Ama nasip olduk. Bir imkanı kaçırdık” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...