Timur Noyan: Sabri'yi alırız ama bir şartla...

Düzenleyen:
Timur Noyan: Sabri'yi alırız ama bir şartla...

SPOR Haberleri

Bursaspor'un başkan adayı Timur Noyan, "Sabri çok iyi bir futbolcu. Hamza hoca eğer isterse, ben de başkan olursam alırım. Ama Galatasaray'da aldığı parayı veremeyiz" dedi.

Bursaspor'un başkan adayı Timur Noyan, "Sabri çok iyi bir futbolcu. Hamza hoca eğer isterse, ben de başkan olursam alırım. Ama Galatasaray'da aldığı parayı veremeyiz" dedi

Bursaspor’da gözler 19 Ocak'ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na çevrildi. Seçim öncesi başkanlığa adaylığını koyan ilk isim olan Timur Noyat, Radyospor'da yayınlanan 'Aydın Cingöz ile Haber Aktif' programına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kulübün borcunun vergiler dahil 370 milyon TL olduğunu söyleyen Noyan, "Başkan olursanız ve Hamza Hamzaoğlu Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nu isterse alır mısınız?" sorusuna şu cevabı verdi: "Sabri çok iyi bir futbolcu. Hamza hoca eğer isterse, ben de başkan olursam transfer ederim. Ancak Galatasaray’da aldığı parayı bizde alamaz."

Timur Noyan: Sabri'yi alırız ama bir şartla...
 Sabri Sarıoğlu Galatasaray'dan yılda 4.8 milyon TL garanti para ve maç başı 45 bin TL alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...