Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Futbolun Robin Hood’u

Düzenleyen:
Futbolun Robin Hood’u

SPOR Haberleri

Futbola başlarken ailesinden büyük destek gördüğünü söyleyen Aytaç, "Ailem ve çevremdeki fakir insanlara yardım etmek için futbol oynuyorum" dedi

Trabzonspor'un formda oyuncusu Aytaç Kara, kulübün dergisine verdiği röportajda ilginç hayat hikayesini anlattı. "Futbol sahalarının Robin Hood'u" olarak tanıtılan 22 yaşındaki oyuncu, "Futbola başlarken ailemin büyük emeği geçti. Altay'a transfer olduğumda annem bana krampon almak için yüzüğünü sattı. Babam da bana gelecek sağlayabilmek için sürekli çalıştı. Gelip maçımı izleyecek zamanı bile olmadı. Şimdi ben de onlara ve çevremdeki fakir insanlara yardım edebilmek için futbol oynuyorum. Bu düşünce, futbol oynamak için bana güç veriyor. Kazandığım ilk paralarla aileme ev aldım" ifadesini kullandı. 
Trabzon benim hayatım
Aytaç, amacının Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söylerken, "Altay yıldız takımıyla birlikte Türkiye şampiyonluğu yaşadım. Sonrasında da Eskişehirspor'da kupa finalimiz olmuştu. Bundan sonraki hedefim ise lig şampiyonluğu yaşamak. Buna ek olarak Millî Takım'da düzenli olarak forma giymeyi hedeflediğimi de söyleyebilirim" dedi. Trabzonspor'un kendisi için çok önemli bir yerde olduğunun da altını çizen Aytaç, "Trabzonspor benim hayatım. Hiçbir Trabzonluyla kötü anım olmadı. Şehir ise sevimli, zaten benim öyle takıntılarım olmaz" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...