Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakem, küfürlere dayanamadı ve ağladı

Hakem, küfürlere dayanamadı ve ağladı

SPOR Haberleri

Tunus'ta futbol maçında hakem, taraftarların kendisine ettiği küfürlere dayanamadı ve ağladı.

Tunus 1. Futbol Ligi’nde CA Bizertin ile L’Avenir Sportif de La Marsa takımları arasında oynanan karşılaşmada ilginç bir olay yaşandı.
Maçın hakemi Yassine Yarrouche, ev sahibi takımın taraftarlarının kendisine ettiği küfürlere dayanamadı ve maçı bırakıp ağlamaya başladı. Yarrouche’yi iki takımın oyuncuları teselli etmeye çalıştı. Hakemin güçlükle tamamladığı karşılaşmayı ev sahibi CA Bizerte takımı 1-0 kazandı.

MUSTAFA ÇULCU: HAKEMLİKTE DUYGUSALLIĞA YER YOKTUR
Hakem Yassine Yarrouche'nin küfür ve hakaretlere dayanamayarak ağlamasını uzun yıllar futbol hakemliği yapan MHK eski başkanı Mustafa Çulcu'ya sorduk. Hakemlikte duygusallığa yer olmadığını vurgulayan Çulcu, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Tunus futbolunu bilmem ama Tunuslu hakem ağlıyorsa bizim kendimizi öldürmemiz lazım! Türkiye'de hakemlere o kadar ağır küfür ve hakaret ediliyor ki, inanılır gibi değil. Tunus'ta yaşanan olay bize şunu gösterdi; dünyanın her yerinde buna benzer eylemler olabiliyor. Yani sadece bizde değil! Her mesleğin olduğu gibi hakemliğin de tartışılmaz bir gerçeği var; hakemlikte duygusallığa asla yer yok."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...