Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan bomba atak!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beşiktaş'tan bomba atak!

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, devre arasında 2 transfer yapmak istediklerini söyledi.

A Spor’a konuşan Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, devre arasında 2 transfer yapmak istediklerini belirterek, "Devre arasında iki transferi tamamlamak istiyoruz. İnşallah çalışmalarımızı şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz. 2016’nın Beşiktaş’ın yılı olacağına inanıyorum. Hepimiz inanıyoruz. Taraftarımız ve camiamız çok iyi kenetlendi. O yolda gidiyoruz" dedi.

"QUARESMA HOCAYA YAPMIYOR, KENDİSİNE KIZIYOR"
Quaresma’nın Torku Konyaspor maçında oyundan çıkarken gösterdiği tepkinin sorulması üzerine Albayrak, "Quaresme ve hocamızın sürtüşmesi söz konusu değil. Hocamızın Quaresma için bir ceza talebi de olmadı. Quaresma ilk geldiği zaman, Beşiktaş’ın Quaresma’ya ihtiyacı olduğu bir dönemken, şu anda Quaresma Beşiktaş’a uymak zorunda. Biz bir takımız. O da bu takımın bir parçası. Sezon başında kendisine, ’Kenarda kalabilirsin, dönemsel olarak hoca seni kenarda bırakabilir. Takım oyunu oynuyoruz, iltimas gösteren bir hocamız yok’ dedik. Kendisi de çok tecrübelendiğini ve geçmişteki Quaresma ile şimdiki arasında büyük fark olduğunu söyledi. Onun içinde var. Potansiyeli yüksek, yıldız bir oyuncu. Çıktığı zaman, hocaya karşı yapmıyor aslında, kendisine kızıyor" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...