Yönetimden radikal kararlar

Yönetimden radikal kararlar

SPOR Haberleri

G.Saray'da dün yapılan yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar alındı. Bunların ilki gönderilecek oyuncular konusunda oldu.

'FEDA' demeyen yolcu
Sarı-kırmızılı yönetim, yüksek ücret alan oyuncuların sözleşmelerinde revizyona gitme kararı aldı. İlk yarı bitmeden Sabri'nin sözleşme uzatma opsiyonunu kaldıran Galatasaray, yüksek maliyetli oyuncularla da masaya oturacak, Beşiktaş'ın iki sezon önce yaptığı gibi futbolculardan "Feda" demelerin isteyecek. Hamit Altıntop, Tarık Çamdal ve Olcan Adın başta olmak üzere performanslarına oranla yüksek ücret olan futbolcularla sözleşmelerin revizyonu konusunda görüşecek olan yönetim, buna yanaşmayan isimlerle ise yolları ayırmayı planlıyor. 

Riva arazisine dev proje!
Yönetim toplantısında büyük bir inşaat firması kulübün Riva'daki arazisi ile ilgili dev bir projenin sunumunu yaptı. Spor köyü yapılması planlanan Riva'da konut ağırlıklı bir projenin de hayata geçirileceği dile getirildi. Ayrıca Florya'da da kapsamlı bir operasyon yolda... Arda'dan bu yana alt yapıdan oyuncu kazanamayan Galatasaray'da yaş gruplarında kapsamlı bir revizyona gidilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...