Beni de şaşırttınız

Beni de şaşırttınız

SPOR Haberleri

Sivas galibiyeti sonrası oldukça mutlu bir görüntü sergileyen sarı-lacivertli hoca, "Agresif oynayan, 90 dakika koşan, az pozisyon veren, kaybetmekten nefret eden bir takım istiyordum.

Fenerbahçe, Medicana Sivasspor'u 2-1'lik skorla mağlup edip devreyi 41 puanlı lider Beşiktaş'ın ardından 40 puanla ikinci sırada bitirirken, Vitor Pereira'nın da yüzü gülüyordu. Oldukça mutlu bir görüntü sergileyen Portekizli çalıştırıcı, sergiledikleri mücadele için oyuncularını tek tek tebrik etti. Perei ra, yeni bir takım olmalarına karşın kısa sürede çok iyi bir düzeye geldiklerini anlatırken, "Hep söylediğimiz bir şey vardı; agresif oynayacağız, 90 dakika koşacağız, az pozisyon vereceğiz ve kaybetmekten nefret edeceğiz. Bunu büyük ölçüde başardık. Hem de tahmin ettiğimden daha kısa sürede. Beni bile şaşırttınız. Sizler çok karakterli ve özverili oyuncularsınız. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum" dedi. 

Bunu daha önce hiçbiri yapamadı 
Pereira'nın, özellikle ön alanda baskı konusunda futbolculara övgüler yağdırdığı öğrenilirken, "Daha önce çalıştırdığım hiçbir takım bunu yapamadı. Skor, oynadığımız futbolun karşılığı değildi. Buna takılmayın, öyle ya da böyle kazanacaktık" şeklinde konuştuğu belirtildi. İkinci yarıda futbollarını daha geliştireceklerini sözlerine ekleyen sarı-lacivertli teknik adam, şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını, buna yürekten inandığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...