Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pato bombası

Pato bombası

SPOR Haberleri

Denizli'nin "Kulübede oturacak, ucuz golcü istemiyorum" sözleri üzerine Pato dosyasını yeniden açan yönetim, Brezilyalı yıldızı kiralamayı planlıyor

Ara transfer için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, golcü konusunda eski aşkı Alexander Pato'ya geri döndü. Takımı yeniden şampiyonluk potasına sokmaya kararlı olan ve bunun için gece-gündüz mesai yapan Mustafa Denizli, yöneticilerle gerçekleştirdiği transfer görüşmesinde dikkat çekici ifadeler kullandı. Tecrübeli teknik adam, "Ben kulübede oturacak, ucuz oyuncu istemiyorum. Direkt oynayacak, başarıya doğrudan katkı yapacak yetenekte isimler almalıyız" dedi. 

Bunun üzerine başkan Dursun Özbek ve kurmayları, daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelen Pato dosyasını raftan indirdi. Yapılan değerlendirme sonucunda Sao Paulo'lu Pato için harekete geçilmesine karar verildi. Buna göre öncelikle sezon sonuna kadar kiralanması hedeflenen sambacıyla, daha sonra da 3 yıllık sözleşme yapılması planlanıyor. Geride kalan sezon kiralık oynadığı Corinthians'ta 30 maçta 10 gol atıp, 7 asist yapan Pato, yeniden Avrupa'ya dönmek istiyor.

DAMİAO'DAN VAZGEÇİLMEDİ
G.Saray, listesindeki bir başka Brezilyalı Damioa için de temaslarını sürdürüyor. Santos'la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 26 yaşındaki oyuncuyla, eski takımı İnternational'ın yanı sıra Liverpool da yakından ilgileniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...