Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den yeni yıl bombaları!

Fenerbahçe'den yeni yıl bombaları!

SPOR Haberleri

Sarı-Lacivertli yönetim, yeni yılın ilk gününden itibaren transfer için atağa kalkıyor.

Rolan tam Pereira'ya göre
Teknik direktör Pereira’nın hücum çeşitliliğini artırmak için ceza sahası içinde çabuk bir oyuncu istediği, bu şekilde sıkışan oyunları çözmenin daha kolay olacağını düşündüğü biliniyor. Bu doğrultuda Diego Rolan, taşıdığı özelliklerle tam da tariflere uyuyor. Bir süredir gündemde olan Uruguaylı forvet için Fenerbahçe yeni yılın ilk günlerinde Bordeaux’ya resmi teklifini yapacak. 
2018’e kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için Fransız kulübüne 5 milyon Euro (Yaklaşık 15 milyon TL) bonservis bedeli önerilecek. Bu sezon 21 maçta 4 gol atıp 2 de asist yapan 22 yaşındaki futbolcu için diğer teklifleri de toplamaya başlayan kulübünün en iyi öneriye ‘evet’ diyeceği, bu yönde de Fenerbahçe’nin hem golcüye hem de Bordeaux’a en iyi şartları sunduğu bildirildi.

Lucas Lima Alex etkisi oluşturur
Sarı-Lacivertliler, takımı ‘ideal’ şekilde öne taşıyamayan Diego ve onun alternatifi olarak transfer edilen Ozan Tufan’dan istediği verimi bir türlü alamadı. Şimdi bu soruna da kalıcı bir çözüm için çalışma başladı. Fenerbahçe’nin listesinin başında, Brezilya’da son dönemlerin en flaş ismi olarak gösterilen Lucas Lima’nın adı yazıyor. 
25 yaşındaki Sambacı, stiliyle Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızı Alex’i andırıyor. Santos’ta sezonu 31 maçta 4 gol 9 asist ile tamamlayan Lima için önümüzdeki günlerde sportif direktör Terraneo, Brezilya’ya gidecek. Piyasa değeri 10 milyon Euro olarak (30 milyon TL) gösterilen Brezilyalı’nın ücretinin bir kısmının da sürpriz talipleri olan Diego’nun satışıyla finanse edilebileceği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...