Skandal! Galatasaray'da "Sanal" antrenör!

Skandal! Galatasaray'da "Sanal" antrenör!

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu'nun ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Mustafa Denizli, deyim yerindeyse bavulunu alıp geldi. Ne bir yardımcı getirdi ne de takımda bir antrenör bulundurdu.

Kondisyoner Stefano Marone yanına katılırken, o da Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi kayıtlarında teknik adam olarak yer almıyor. Bu durum iki olasılığı akla getiriyor. Ya kaçak çalışıyor ya da kadrosu başka bir şekilde formüle edildi.

Sanal devamlılık
Ancak Denizli’nin yardımcısı(!) olan ünlü bir isim var; o da Attilio Lombardo... İtalyanların bir dönem ünlü futbolcuları arasında yer alan Lombardo, Roberto Mancini ile birlikte sarı-kırmızılı kulübe katılmış, onun gidişinin ardından da ayrılmıştı.
Galatasaray’dan uzaklaşması sonrasında geçen sezon Roberto Di Matteo ile birlikte Schalke 04’te göreve başlayan İtalyan teknik adam, bir yandan Alman kulübünden para alırken, diğer yandan Galatasaray ile mukavelesi devam ediyordu.
Lombardo’nun bu durumu böyle sürdü. Galatasaray’a, Mancini sonrasında Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu geldi, çeşitli antrenörler başladı, bitirdi ama Attilio Lombardo’nun sözleşmesi hiç feshedilmedi.Sonunda Mustafa Denizli’nin yardımcılığını yapmaya başladı! 20 Kasım’da antrenör olarak sözleşme imzalanan Orhan Atik ile birlikte antrenör kontenjanını dolduran Lombardo bilmeden Galatasaray’ı cezadan da kurtardı.Çünkü kulüplerin, A takımda en az iki antrenör bulunma zorunluluğu bulunuyor. Cim-Bom’da bu kontenjanı Lombardo ile Atik ikilisi dolduruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...