Kafanı kırarım senin!

Kafanı kırarım senin!

SPOR Haberleri

Almanya kampında gitmek istediğini belirten genç yıldıza Başkan Fikret Orman "Bana Lazio ile gelme, büyük düşün! Otur oturduğun yerde, kafanı kırdırma bana" yanıtını verdi

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'un sezon başında ayrılmak için izin istediği ancak Başkan Fikret Orman'ın kendisini kısa bir görüşme sonrası ikna ettiği öğrenildi. FOTOMAÇ'ın ortaya çıkardığı gizli kalmış bu gerçeğin tüm detayları şöyle: Yer Almanya'nın Bielefeld şehri, Marienfeld kasabası.. Başkan Orman'a takım içinden bir randevu talebi geliyor. Randevuyu talep eden Oğuzhan.. Oğuzhan, Klosterpforte otelinde Başkanın karşısında çıkıyor ve başlıyor konuşmaya: "Başkanım, Beşiktaş'ı ve sizleri çok seviyorum. Ancak mutlu değilim. Geçen sene Bilic döneminde çok çalışmama rağmen yeteri kadar forma şansı bulamadım. Bana Lazio'dan teklif var. Bonservis ödemeye hazırlar. Müsaadeniz olursa Lazio'ya gitmek istiyorum!" 

Kafanı kırarım senin!

Otur, oturduğun yerde 
Oğuzhan'ı çok seven Karadeniz kimliğinden dolayı "Bizim uşak" diye hitap eden Başkan Orman'ın cevabı da aynen şöyle oluyor: "Beni çok şaşırttın. Lazio'ya mı gideceksin. Bir tarafta 2 milyonluk Lazio, diğer tarafta 20 milyonluk Beşiktaş.. Biraz büyük düşün! Büyük takımlardan teklif gelsin, seni kendi elimle veririm. Ama bana Lazio ile gelme, kafanı kırdırma! Büyük düşün sen büyük yeteneksin, büyük oyna, büyük hedefler koy. Futbolda böyle şeyler var. Hepimiz senin büyük yetenek olduğunu biliyoruz. Kimse sana forma vermez, formayı futbolcu alır. Bu yetenek ve kumaşla formayı alamıyorsan, sorunu kendinde ara. Yeni bir dönem başladı. Sen de çık, Oğuzhan kimmiş cümle aleme göster. Hedeflerini yüksek koy ki biz de gururla istediğin yere gönderelim seni. Yoksa Beşiktaş'tan seni göndermem. Şimdi git o formayı savaşarak al!" Bu konuşmanın ardından Başkan Oğuzhan'ı alnından öperken, genç yıldız da kamptaki odasına dönerek bu konuyu tamamen kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...