2015 yılı unutulmaz

2015 yılı unutulmaz

SPOR Haberleri

Cimbom, Prandelli ile dibi gördüğü sezonda Hamzaoğlu'nun etrafında kenetlendi ve 4. yıldızı göğsüne takmayı başardı Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'yı da kazanıp 3'te 3 yaptı

Galatasaray, 2015 yılının son döneminde sıkıntılı günler geçirse de bu yıl içinde mücadele verdiği 3 kulvarda da adını zirveye yazdırarak, tüm kupaları toplamayı başardı. Sezona teknik direktör Cesare Prandelli ile başlayan alınan kötü sonuçların ardından Hamza Hamzaoğlu ile yoluna devam eden Galatasaray, yıllarca unutulmayacak bir mücadele ortaya koyarak Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları kazandı ve taraftarlarına unutulmaz bir dönem yaşattı. Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 3 puan önünde 77 puanla şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılılar, Bursa'yı Ziraat Türkiye Kupası finalinde 3-2, TFF Süper Kupa finalinde ise 1-0 yenerek kupaları müzesine götürdü. Fenerbahçe'yle girdiği müthiş yarıştan mutlu sonla ayrılan ve 3. yıldızdan sonra 4. yıldızı da gururla göğsüne takmaya hak kazanan Galatasaray'ın başarısında Duygun Yarsuvat'ın paylaşımcı ve kompleksiz yönetimi, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün gönüllerini ortaya koyup çalışmaları da büyük rol oynadı.

LAZİO İLE EŞLEŞTİ 
Galatasaray, 2015 yılı UEFA Şampiyonlar Ligi performansıyla beklentilerin altında kalmasına karşın, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı. Cimbom, ikinci turda İtalyan ekibi Lazio ile eşleşti.

GÖNÜLLERİN HOCASI 
Sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın başına geçen ve 3 kupa sevinci yaşayan Hamza Hamzaoğlu, Umut Bulut ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından yine sürpriz bir şekilde gönderildi. Hamzaoğlu bir sezonda elde ettiği başarılar ile sarı-kırmızılı ekibin tarihine adını altın harflerle yazdırırken yerini de başka bir efsane Mustafa Denizli'ye bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...