Galatasaraylı Sinan'a sürpriz teklif!

Düzenleyen: / Kaynak: VATAN
Galatasaraylı Sinan'a sürpriz teklif!

SPOR Haberleri  / VATAN

PTT 1'inci Lig'de ikinci yarı öncesi kadrosunu takviye etmeye çalışan Altınordu'nun Galatasaraylı Sinan Gümüş'ü transfer etmek istediği, ancak sarı kırmızılı kulübün gurbetçi forvet oyuncusunu bırakmaya yanaşmadığı ortaya çıktı.

Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan kırmızı lacivertliler, uzun süredir takip ettikleri 21 yaşındaki Sinan'ı sezon sonuna kadar kiralamak istedi. Galatasaray, ikinci yarıda Sinan'dan faydalanma kararı alınca transfer suya düştü. İkinci sezonunu geçirdiği Galatasaray'daki ilk golünü son Kayserispor maçında atan Sinan'dan umduğunu bulamayan Altınordu, alternatif isimlere yöneldi. Antalya'da kampa giren Altınordu'nun kanatlar ve forvete 3 oyuncu aradığı bildirildi.

 Öte yandan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ilk yarıyı kulübün internet sitesine değerlendirdi. İlk 17 maçlık periyotta 9 genç futbolcunun forma giydiğini söyleyen, oyuncularının ikinci yarıda çok daha iyi bir performans ortaya koyması gerektiğini anlatan Hüseyin Eroğlu'nun açıklaması şöyle: "Gençler altyapıda aldıkları temel futbol eğitimi ve sistemli çalışmaya kendi özgüvenlerini de ekleyerek oynadıkları ilk maçtan itibaren takımımıza katkı sağladı. Uyum sürecinin her futbolcuda ayrı olması doğal bir sonuç. Diğer gençlerimiz de zaman içerisinde bu sistemin değişmez parçaları olacaklar. Yeter ki çalışmalarını sürdürsünler ve kendilerine olan inançlarını yüksek tutsunlar."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: VATAN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...