1.5 yıllığına anlaşıldı

1.5 yıllığına anlaşıldı

SPOR Haberleri

Antalyaspor, Chelsea'nin dünyaca ünlü eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun yardımcısı Portekizli Jose Manuel Ferreira de Morais'le prensipte anlaştı.

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun yardımcısı Manuel Ferreira de Morais'le anlaştıklarını bildirdi. Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Chelsea'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun yardımcılığını yapan Manuel Ferreira de Morais ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Morais'in yarın akşam saatlerinde Antalya'da olacağını ve sözleşmenin genel detaylarının görüşüleceğini ifade eden Ceylan, "Görüşmelerde herhangi bir anlaşmazlık olmazsa salı günü sözleşme imzalayacağız" diye konuştu. Ceylan, görüşmelerin 1,5 yıllık sözleşme üzerinden yapıldığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...