HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Chelsea Hiddink'le çok farklı!

Düzenleyen: /
Chelsea Hiddink'le çok farklı!
Chelsea, Hiddink, Haber

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de Crystal Palace deplasmanına çıkan Chelsea, Brezilyalı isimlerinin golleriyle kazandı.

İngiltere Premier Lig'de 20. hafta maçında Crystal Palace ile Chelsea karşı karşıya geldi. Selhurst Park'ta oynanan maçta kazanan 3-0'lık skorla konuk ekip Chelsea oldu.

Chelsea'ye galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Oscar, 60. dakikada Willian ve 66. dakikada Diego Costa kaydetti.

Chelsea'nin başına yeniden geçen ve 3. lig maçında çıkan Guus Hiddink, Crystal Palace deplasmanda kazanarak ilk galibiyetine ulaştı. Gollerin Brezilyalı futbolcular Oscar, Willian ve Diego Costa'dan (Brezilya asıllı İspanyol) gelmesi dikkat çekici istatistik olarak kayıtlara geçti.

Hiddink yönetimindeki Chelsea, Crystal Palace deplasmanında kazanarak 23 Ağustos 2015 tarihinden sonra (West Bromwich Albion) ilk kez deplasmanda oynadığı bir lig maçında galibiyet aldı.

Bu arada Crystal Palace ise Premier Lig'de yeni yılın ilk maçlarını kazanamama geleneğini sürdürdü. Bu galibiyetin ardından Chelsea puanını 23'e yükseltirken, Crystal Palace 31 puanda kaldı.

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta maçında Crystal Palace, Aston Villa'ya konuk olacak. Chelsea ise West Bromwich Albion'ı ağırlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...