Serdar Aziz operasyonu!

Serdar Aziz operasyonu!

SPOR Haberleri

Siyah-Beyazlılar, savunmaya Bursaspor'un kaptanı Serdar Aziz'i almak için düğmeye bastı. Timsah'a, tecrübeli stoper karşılığında Serdar Kurtuluş ve Pedro Franco önerildi.

Savunmayı da güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta gözler, teknik direktör Şenol Güneş’in Bursaspor’dan eski öğrencisi olan Serdar Aziz’e çevrildi. Bursa’yı ikna etmek için tüm imkanlarını seferber eden Siyah-Beyazlılar’ın bu transferdeki ilk formülü, takas olacak. İlk yarı itibariyle takımda fazla oynama şansı bulamayan Serdar Kurtuluş ve Pedro Franco’nun başka bir takıma gitmelerine Güneş’ten onay çıkmıştı. Beşiktaş’ın da, bu iki oyuncuyu Bursaspor’a önerdiği ve karşılığında Serdar Aziz’i istediği bildirildi. Geçtiğimiz günlerde Yeşil-Beyazlılar’ın kaptanının menaceriyle kahvaltıda buluşan Güneş’in, söz konusu yemekte transfer görüşmesi yaptığı dedikodusu da, bu haberleri güçlendirmişti. 

B planı, ‘artı para’ olacak 
Hatta Bursaspor maçı sonrası tecrübeli hoca, “Sizin kaptanınız bana gelmek için yalvarmıştı” demiş ve bu kişinin Serdar olduğu öne sürülmüştü. Timsah’tan takas konusunda yanıt beklendiği, olumsuz bir cevap halinde artı para teklifinin de sunulacağı gelen haberler arasında yer alıyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...