Kimse sana bizden daha fazla vermez

Kimse sana bizden daha fazla vermez

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin sezon sonunda kadrosuna katmak istediği Caceres, yıllık 3 milyon euro istedi. 2 milyon euro teklif eden Kanarya'nın yanıtı net oldu: Bu alabileceğiniz en iyi tekliftir. İyi düşünün

Pereira'nın raporu doğrultusunda gelecek sezon için Alves'in yerine bir stoper arayan F.Bahçe'de listesinin ilk sırasında Martin Caceres var. "Uruguay'ın yeni Lugano'su" denilen defans oyuncusunu cazip kılan ise kulübü Juventus ile sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması. 

5 yıllık kontrat istiyor 
Ancak Caceres'i transfer etmek kolay değil. Zira 28 yaşındaki oyuncu yıllık 3 milyon euro'dan 5 yıllık anlaşmanın yanı sıra 3 milyon euro da imza parası istiyor. F.Bahçe'nin teklifi ise senelik 2 milyon euro'dan, 4 yıllık anlaşma+3 milyon euro imza parası. Görüşmeler sürürken, sarı-lacivertliler oyuncunun menajerine şu mesajı gönderdi: "Bu alabileceğiniz en iyi tekliftir. İyi düşünün."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...