Josue'den mesaj var

Josue'den mesaj var

SPOR Haberleri

Bursa'da Hamzaoğlu'nun kadro dışı bıraktığı Brezilyalı yıldız F.Bahçe'ye önerildi. Sarı-lacivertliler şartları araştırırken transfere soğuk bakıyor

Süper Lig'in en yetenekli futbolcularından biri Josue ile Bursaspor'un yolları geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 25 yaşındaki futbolcuyu kamp kadrosuna almamıştı. Porto'nun oyuncusu olan süper solak menajerler tarafından Fenerbahçe'ye de önerildi, karar teknik direktör Vitor Pereira'ya bırakıldı. 

Diego ile yola devam 
Portekizli çalıştırıcının kiralık olarak önerilen Josue'nin oyun stilini beğenmesine rağmen disiplin sorunu bulunan futbolcuyu veto ettiği öğrenildi. Pereira'nın ilk yarı performansı eleştirilen Diego Ribas ile birlikte Ozan Tufan'ı daha sık kullacağı kaydedildi. Ancak Vitor Pereira orta saha için transfere kapılarını tamamen kapamış değil. Uygun fiyata takımın ahengini de bozmayacak bir isim bulunursa teklif götürülecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...