Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool Lig Kupası'nda avantajı kaptı

Liverpool Lig Kupası'nda avantajı kaptı

SPOR Haberleri

İngiltere Lig Kupası yarı final ilk maçında Liverpool, deplasmanda Stoke City'i 1-0 yenerek final için avantaj sağladı.

Britannia Stadı'nda oynanan ve hakem Anthony Taylor'ın yönettiği karşılaşmanın 37. dakikasında konuk ekip 1-0 öne geçti. Sağ kanattan gelişen Liverpool atağında Joe Allen'ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Ibe takımını öne geçiren golü kaydetti ve kalan dakikalarda skoru koruyan "Kırmızılar" sahadan tek golle galip ayrıldı.
20 yaşındaki İngiliz futbolcu Ibe, bu sezon attığı üç golü de kupa maçlarında rakip filelere gönderdi. Liverpoollu oyuncu, daha önce Lig Kupası çeyrek final maçında Southampton ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında Rubin Kazan'a karşı gol atmıştı.
Konuk ekipte Brezilyalı futbolcu Coutinho 18. dakikada, Hırvat savunma oyuncusu Lovren ise 34. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Klopp yönetimindeki Liverpool, yarı final rövanş maçında 26 Ocak Salı günü Stoke City'i Anfield Road Stadı'nda ağırlayacak.
Kupanın diğer yarı final maçında bugün Manchester City, deplasmanda Everton ile karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...