Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Egemen ve Güray'ın peşinde

Trabzonspor Egemen ve Güray'ın peşinde

SPOR Haberleri

Trabzonspor Akhisar Belediyespor’un yıldızı Güray Vural ve Wil 1900 takımının kaptanı Egemen Korkmaz transfer etmek için girişimde bulundu.

Trabzonspor, transferde müthiş bir atağa kalktı...
Bordo mavili yönetim, eski oyuncusu Egemen Korkmaz ve Akhisar Belediyespor'un yıldızı Güray Vural'ı transfer etmek istiyor.Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor yönetimi, ilk olarak İsviçre 2. Lig ekibi Wil 1900'ün kaptanlığını yapan Egemen Korkmaz'ı kadrosunda düşünüyor.

2008-11 yılları arasında da bordo mavili formayı giyen 33 yaşındaki stoperi takıma geri kazandırmak için girişimlerde bulunacak.
Trabzonspor diğer taraftan Güray Vural'ın transferi için Akhisar Belediyespor ile masaya oturmaya hazırlanıyor.  Bordo-mavili ekip bu transfer için İshak Doğan takas yoluyla göndermeyi düşünüyor. Güray Vural ise Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakıyor.

EGEMEN KORKMAZ KİMDİR?
Doğum tarihi: 3 Kasım 1982
Doğum yeri: Balıkesir
Boy: 1.82 metre
Mevkii: Stoper
Oynadığı kulüpler: Balıkesirspor, Kartalspor, Bursaspor, Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Wil 1900

GÜRAY VURAL KİMDİR?
Doğum tarihi: 11 Haziran 1988
Doğum yeri: Afyon
Boy: 1.77 metre
Mevkii: Orta saha, sağ kanat
Oynadığı kulüpler: Selimiye, DEnizlispor, Akhisar Belediyespor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...