Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda'nın maçı sadece o kanalda

Arda'nın maçı sadece o kanalda

SPOR Haberleri

Aylardır beklenen büyük gün geldi. Arda Turan, bu akşam ilk kez Barcelona formasıyla sahaya çıkıyor. Milli yıldız, İspanya Kral Kupası’ndaki Espanyol derbisiyle Nou Camp’ta on binlerce taraftarın karşısında olacak. Karşılaşma, Türkiye'de sadece 'nesine.com'dan canlı yayınlanacak.

Milli futbolcumuz Arda Turan, Barcelona formasıyla ilk kez bu gece sahne alıyor. FIFA’nın Barcelona’ya koyduğu transfer yasağı nedeniyle 6 aydır forma giyemeyen Arda, yasağın önceki gün sona ermesinden sonra yeniden sahaya çıkma hakkını elde etti. Arda, Nou Camp’ta bu akşam 21.30’da başlayacak Barcelona-Espanyol Kral Kupası son 16 maçında forma giyecek. Teknik direktör Luis Enrique, 7 numaralı formayı giyecek olan milli yıldız ile birlikte bir diğer yeni transfer Aleix Vidal’in iyi durumda olduğunu belirterek, “Süresini bilmiyorum ancak ikisine de şans vereceğim” diye konuştu. Arda, böylece Rüştü Reçber’den sonra Katalan ekibinin formasını giyen ikinci Türk futbolcu olma unvanını da kazanmış olacak.

SADECE MiLLi MAÇLARA ÇIKTI
Messi, Neymar, Suarez ve Iniesta gibi yıldızlarla birlikte forma giyecek olan 28 yaşındaki Arda, bu sezonun başında 34 milyon Euro karşılığı Atletico Madrid’ten transfer edilmişti. Barça, hedeflediği şampiyonluklara ulaşırsa Atletico’ya 7 milyon Euro daha ödeyecek. 6 aydır futbola hasret kalan Arda, bu sürede sadece A Milli Futbol Takım ile 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki 4 resmi müsabakayla 2 özel maçta forma giyebildi. Arda, La Liga’da Atletico formasıyla 4 sezonda birer lig şampiyonluğu, Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, Avrupa Süper Kupası ve UEFA Avrupa Ligi kazanmıştı. Barcelona ile Espanyol’un geçen hafta sonu oynadığı lig maçı golsüz bitmişti.

TV YAYINI YOK, İNTERNETTE CANLI YAYIN VAR
Arda Turan'lı Barcelona'nın Espanyol ile oynayacağı karşlaşma Türkiye'de televizyonlardan canlı olarak yayınlanmayacak. Ancak, internette 'nesine.com'a üye olanlar izleyebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...