Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transferde bütçelerine göre hareket edeceklerini belirterek, "Yapmış olmak için transfer yapmayacağız" dedi.

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı ile Faruk Güllüoğlu arasında BJK Akatlar Arena’da düzenlenen sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Orman, transferde şu ana kadar isim belirtmediklerini dile getirerek, "Basın mensupları transferi yapıyor, sonra ’olmadı’ diyor. Oyuncular geliyor gidiyor. Bizim kimsenin ismini zikrettiğimiz yok" diye konuştu.

Fikret Orman, transfer yapmak istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Bizim söylediğimiz net ifadeler var; bütçemize uyarsa yapacağız. Yapmak istiyoruz. Yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Bu transfer bir olabilir, iki olabilir, çok zor ama üç bile olabilir. Bizim şartlarımıza uyarsa alacağız. Kulüplerin, bu transfer çılgınlıkları ve günü kurtarma adına yapılan hareketlerle geldiği noktalar belli. Bizim kurumumuz da bunun gibi acılar çok yaşadı. Aynı acıları bir daha yaşatmayacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...