Arda ilk 11'de!

Arda ilk 11'de!

SPOR Haberleri

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın, Barcelona formasını giyeceği ilk maçta şifre kalktı!

Türk futbolseverlere müjde... Milli futbolcumuz Arda Turan'ın, Barcelona formasını giyeceği ilk müsabakada şifre kalktı!
Ülkemizdeki hiçbir kanalın, İspanya Kral Kupası’nın yayın haklarını almaması sebebiyle televizyonda gösterilmeyecek Barcelona - Espanyol karşılaşması Nesine.com'da naklen yayınlanacak.
Nesine'ye üye olan futbolseverler, bu mücadeleyi izleme şansına sahip olacaklar.

Enrique: Oynayacaklar
Barcelona’nın teknik direktörü Luis Enrique, Espanyol karşılaşması öncesi düzenlediği basın toplantısında, “Arda Turan ve Aleix Vidal iyi durumdalar. İkisi de maçta oynama fırsatı bulacaklar” ifadesini kullandı.
İlk 11 konusunda net bir şey söylemeyen Enrique, “Bu iki ayaklı bir kupa mücadelesi. Ancak biz tek bir maç gibi bakıp, iyi bir skor elde etmek istiyoruz” dedi.
İşte Arda’lı Espanyol kadrosu
Katalan ekibi Barcelona’da, Espanyol mücadelesinin maç kadrosu da açıklandı. Arda Turan’ın da yer aldığı takımda şu futbolcular yer aldı:
Ter Stegen, Masip, Pique, İvan Rakitic, Busquets, Dani Alves, İniesta, Luis Suarez, Lionel Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Aleix Vidal, Vermaelen ve Mathieu.

‘Başarılar Arda ağabey’
Barcelona’nın, Türkiye’deki tek resmi futbol okulu FCBEscola İstanbul AVEA’nın 500’e yakın minik sporcusu, Arda Turan’ın Katalan ekibiyle çıkacağı ilk maç öncesi milli futbolcuya tam destek verdi. Geleceğin Arda’ları olmak için çalışan minikler, “Hayallerimiz gerçeğe dönüşüyor seninle... Başarılar Arda Ağabey” yazılı pankartı açtı.
Öte yandan İTÜ Ayazağa Yerleşkesi ve Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü’ndeki iki okulda eğitim veren FCBEscola İstanbul Avea Futbol Okulu’nun, yeni yetenekleri keşfetmek için bu hafta sonu ücretsiz bir seçme düzenleyeceği bildirildi.

Muhtemel 11'ler

TARİH: 06.01.2016
SAAT: 21.30
STAT: Nou Camp
HAKEM: Juan Munuera
YAYIN: Nesine.com

BARCELONA
Ter Stegen
Vidal
Pique
Vermaelen
Alba
Mascherano
Rakitic
Arda
Messi
Suarez
Neymar
T.D.: Luis Enrique

ESPANYOL
Bardi
Lopez
Alvaro
Roco
Duarte
Diop
Jordan
Perez
Asensio
Burgui
Moreno
T.D.: Constantin Galca

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...