Tolga Zengin'den iyi haber!

Tolga Zengin'den iyi haber!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına devam etti.

Belek'te konaklanılan otelin tesislerinde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştirdi.
Salon ile sahada değişimli olarak başlayan antrenmanda futbolcular, istasyon ve pas çalışmaları yapıp, 2'ye 2 minyatür kale maç oynadı. Çalışmalar esnasında oyuncuların oldukça neşeli olmaları dikkati çekti.

Siyah-beyazlı ekipte, gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle dünkü iki idmana da katılamayan kaleci Tolga Zengin, yeniden takımla çalışmalara dahil oldu. Ayrıca, sakatlığı sonrası özel program dahilinde çalışan Tolgay Arslan ise idmanın önemli bölümünde yer aldı.
Henüz kampa katılmayan oyunculardan Mario Gomez ile Ramon Motta'nın bu akşam, Luiz Rhodolfo'nun ise yarın takıma dahil olacağı, Avustralya'da evlenen Ersan Adem Gülüm'ün ise daha sonra Türkiye'ye döneceği bildirildi.

Öte yandan, siyah-beyazlı takımın antrenmanını Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da bir süre takip etti. Yardımcısı Roland Koch ile birlikte idman sahasına gelen Karaman, Şenol Güneş'le sohbet etti. Karaman, Gaziantepspor'da birlikte çalıştığı Cenk Tosun'la da selamlaştı.
Beşiktaş, akşam saatlerinde gerçekleştireceği günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...