Galatasaray'a Bruma müjdesi!

/ Kaynak: Milliyet
Galatasaray'a Bruma müjdesi!

SPOR Haberleri  / Milliyet

Bruma'nın Menajeri Catio Balde, Real Sociedad'ın Portekizli futbolcuyu almaya karar verdiğini söyledi, 7.5 milyon euronun ödeneceğini belirtti

Galatasaray’dan kiralık olarak formasını giydiği Real Sociedad’da patlama yapan Bruma’nın bonservisinin alınmasına karar verildi. 
Portekizli futbolcunun menajeri Catio Balde yaptığı açıklamada, lacivert-beyazlı ekibin genç futbolcu için çizdiği yol haritası ve oyuncunun geleceğine dair detayları paylaştı.

'Ara transferde sürpriz yapabilirler'
İspanyol kulübünün yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Balde, “İspanyollar, Bruma’dan son derece memnun. Özellikle yeni teknik adamla birlikte sergilemeye başladığı futboldan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Bonservisini almaya da karar verdiler. Bunun için sezon sonuna kadar zamanları var. Ancak bir sürpriz yapıp, ara transfer döneminde bu yönde bir girişimde bulunurlarsa da şaşırmam. Belirlenen opsiyon bedeli üzerinde pazarlık yapma yönünde bir talep dile getirmediler. Kulübün ekonomik durumu gayet iyi. Direkt olarak sözleşmedeki miktarı ödeyerek transferi gerçekleştirecekler” dedi. 
Sociedad, 7.5 milyon euroluk opsiyon bedelini yatırdığı takdirde oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katacak. 

SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...