Fenerbahçe'de konuşan yandı!

/ Kaynak: Habertürk
Fenerbahçe'de konuşan yandı!

SPOR Haberleri  / Habertürk

Kadrosuna dünyaca ünlü yıldızları katan Fenerbahçe'de, büyük kulüplerin yaptığı gibi medyada daha çok yer almaya çabalamak yerine, çıkan her haber için kulüp içinde cadı avı başlatılıyor!

Son yıllarda yaşanan 3 Temmuz süreciyle Fenerbahçe’nin imajı Avrupa’da maalesef olumsuz anlamda etkilenmişti. Fakat yaşanılan tüm zorlu süreçlerden oldukça güçlü çıkmayı başaran Sarı-Lacivertliler, özellikle bu sene yaptığı dünyaca ünlü transferlerle imajını düzeltmeye yönelik adımlar attı. Robin van Persie, Nani gibi isimleri kadrosuna katan F.Bahçe, sonrasında ise akıl almaz bir yol haritası çizdi.

KONUŞANA PARA CEZASI
Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla basınla tüm ilişkiler askıya alınırken, sene başından beri neredeyse hiçbir futbolcu basın kuruluşuna röportaj vermedi. ‘Mixed Zone’larda futbolcuların gazetecilere verdikleri demeçlerini “İzinsiz basına açıklama yapmak” maddesine dayandırarak ceza veren kulüp yönetimi, çalışan herkesin basınla konuşmasını yasakladı ve medyada çıkan olumlu olumsuz her haber için haberin kimden çıktığına yönelik kulüpte adeta cadı avı başlattı. Avrupa’daki neredeyse her kulüp basında daha çok yer almak, daha fazla ülkeye ulaşmak, daha fazla sempatizan toplamak için uğraşırken, Fenerbahçe’nin tüm bu ideallere kapısını kapatması, çelişen bir durum olarak göze çarptı.

SPOR
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...