Fener'e Jordon Ibe sürprizi!

Fener'e Jordon Ibe sürprizi!

SPOR Haberleri

Sarı-Lacivertliler, Liverpool'un kapısını sadece Markovic'in sözleşmesini uzatmak için çalmayacak... Hedefte bir genç yetenek daha olacak... Kırmızılar'ın 20 yaşındaki yıldızı Jordon İbe!

Markovic’i 1 yıl daha kiralamak için Liverpool’un kapısını çalacak olan Fenerbahçe, bu görüşmede İngilizler’den sürpriz bir ismi daha isteyecek: Jordon Ibe! Sarı-Lacivertliler’in yöneticisi Şekip Mosturoğlu’nun da Twitter’dan takibe aldığı Ibe için tıpkı Markovic’te olduğu gibi kiralama teklifinde bulunulacak. 
20 yaşındaki yıldızı, geçtiğimiz sezonlarda Ada’dan Derby County ve Birmingham’a kiralayan Liverpool Yönetimi’nin Fenerbahçe’nin önerisine de yeşil ışık yakabileceği ifade edildi.

Tek sorun sakatlık!
Tek soru işareti, Kırmızılar’da şu anda tam 12 oyuncunun sakat olması nedeniyle Klopp’un Ibe’yi göndermeye razı olup olmayacağı. Nijerya asıllı İngiliz oyuncunun özelliklerine gelince... Her iki kanatta hem bek, hem de açık olarak görev yapabilen 20 yaşındaki futbolcu, iki ayağını da etkili kullanıyor, hızı ve tekniği ile kolay adam geçebiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...