HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kasımpaşa yönetimi, 'Ryan Donk ucuza gitti'

Kasımpaşa yönetimi, 'Ryan Donk ucuza gitti'
Ryan Donk, Kasımpaşa, Galatasaray, , Haber

SPOR Haberleri

G.Saray'ın Donk'un bonservisine 2,5 milyon euro vermesi taraftarların tepkisine neden olmuştu. Ancak bu transferin perde arkasında ilginç bir ayrıntı yatıyor.

Galatasaray, devre arasının ilk transferini Kasımpaşa'nın yıldızı Donk'u kadrosuna katarak yaptı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetimin 6 ay sonra sözleşmesi bitecek Hollandalı oyuncunun bonservisi için 2. 5 milyon euro vermesi sosyal medyada taraftarların tepkisine neden olmuştu. Bu transferin perde arkasında daha yüksek rakamların konuşulduğu ortaya çıktı. İşte pazarlık sürecinde yaşananlar. Görüşmeler başkanlar seviyesinde yapıldı. Pazarlıklar takas artı bir miktar para olarak başladı. Takasta sonuç alınamayınca pazarlıklar rakamlar üzerinden dönmeye başladı.

"BAŞKAN ÇOK İYİ İŞ YAPTI"
İki başkan arasında yapılan pazarlık sürecini ise Kasımpaşalı yöneticiler şöyle anlattı: “Takas konusunda bir sonuç çıkmadı. Donk 'un bonservisi için konuşulan ilk rakam 4 milyon euro civarındaydı. Dursun başkan çok iyi pazarlık yaparak 2.5 milyon euroya bu işi bitirdi. Donk ayarında bir oyuncu aslında ucuz gitti.” Böylece, rakamın 2.5 milyon euro seviyelerine inmesinin G.Saray Başkanı Özbek’in özel gayretleriyle olduğu öğrenildi. Dursun Özbek, teknik direktör Mustafa Denizli’nin ilk istediği oyuncuyu da bünyelerine katmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...