Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor, Güray Vural ve Muhammet Demir'i bitiriyor

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor, Güray Vural ve Muhammet Demir'i bitiriyor

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor, Güray Vural ve Muhammet Demir transferinde son aşamaya geldi.

Ara transferde kadrodaki şişkinliği azaltmayı amaçlayan Trabzonspor, az ama öz transfer yaparak takviye gerekli mevkileri de güçlendirmeyi amaçlıyor. 
Bordo mavililer Akhisar Belediyespor'dan Güray ve Gaziantepspor'dan Muhammet Demir'in transferlerini son aşamaya getirdi.
UEFA'nın mali Fair Play kriterleri nedeniyle dikkatli adımlar atmak zorunda olan Trabzonspor, sıkı bir mali disiplin uygulamasıyla geçireceği sezonda ara transferde aceleci davranmıyor.
 
Takımda fazla forma şansı bulamayan oyuncuları göndererek bütçede kısıtlamaya gitmeyi amaçlayan bordo mavililer, ara transferdeki dikkatini ise iki oyuncu üzerinde yoğunlaştırdı. Akhisar Belediyespor'un başarılı oyuncusu Güray Vural'la her konuda anlaşan ve Akhisar yönetimiyle masaya oturmaya hazırlanan Trabzonspor, Gaziantepsporlu Muhammet Demir için ısrarını da sürdürüyor.
Cardozo'nun sakatlığı, N'Doye ve Deniz Yılmaz'ın formsuzluğu nedeniyle forvet hattında tüm umutlarını genç Muhammet Beşir'e bağlayan Trabzonspor'da, teknik direktör Sadi Tekelioğlu da, bu mevkiye takviye yapılmasını istiyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...