Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'den Volkan Demirel açıklaması

Fatih Terim'den Volkan Demirel açıklaması

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, herkesin merak ettiği soruları yanıtladı. Ay-Yıldızlılar'ın hocası. Volkan Demirel için kapıyı araladı.

EURO 2016 Elemeleri'nde Kazakistan ile Türk Telekom Arena'da oynanan maçta yaşananlar sonrası A Milli Takım'dan davet alamayan Volkan Demirel için Fatih Terim bugüne kadarki en net ifadesini kullandı.

Kısa ve net
Terim'in bu açıklamasının ardından bir basın mensubu, "Volkan Demirel de bu beklentinize dahil mi?" sorusunu yöneltti. Teknik adam, soruya kısa ama net bir yanıt verdi: "Herkes dahil"
Fatih Terim'in bu açıklaması, Volkan Demirel'in de EURO 2016 kadrosunda yer alma ihtimalinin güçlendiği şeklinde yorumlandı.

İki hazırlık maçı
A Milli Takım'ın hocası, EURO 2016 hazırlıklarında İsveç ile Antalya'da, Avusturya ile de Viyana'da iki hazırlık maçı yapabileceklerini de açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...