Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan'ın son gözdesi!

/ Kaynak: Fanatik
Aslan'ın son gözdesi!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Avrupa Ligi'ne damgasını vuran ve Fenerbahçe'nin bulunduğu gruptan lider çıkan Molde'nin yıldızı, Cim Bom'un sağ kanat için yeni adayı.

Orta alandaki problemi Donk ile çözen Galatasaray, sağ bekte de nokta atışı yaparak işi çözmekte kararlı.

Aslan'ın son gözdesi!
Sarı- Kırmızılılar’ın gündemine giren son isim hayli tanıdık; Martin Linnes. Daha önce adı Beşiktaşla da anılan 24 yaşındaki Norveçli futbolcunun Fenerbahçeliler’in hafızasında da yeri var. Bu sezon İstanbul’da oynanan ve Molde’nin 3-1 kazandığı Avrupa Ligi karşılaşmasında gol atan başarılı oyuncu, takımında vitrine çıkan isimler arasına girmeyi bilmişti. Sözleşmesi 2017’de bitecek olan Martin Linnes için Molde’nin 3 milyon Euro (Yaklaşık 9.6 milyon TL) bonservis bedeli talep ettiği, Galatasaray’ın da karşı teklif hazırladığı gelen haberler arasında.

Denizli onay verdi
Bu arada teknik direktör Mustafa Denizli’nin de genç oyuncunun oyun stilini çok beğendiği ve bu transfere onay verdiği dile getirildi. Norveç Milli Takımı’nda da düzenli olarak oynamaya başlayan Linnes, lig erken bittiği için sadece Avrupa arenasında boy gösterdi ve 11 maçta 1 gol 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...