Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner’e 45 dakika tahammül eden Dünya Kupası hakemi

/ Kaynak: Hürriyet
Caner’e 45 dakika tahammül eden Dünya Kupası hakemi

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, hakem Cüneyt Çakır'ı topa tuttu: "Ligimizde Caner Erkin’e 45 dakika tahammül eden, Dünya Kupası’nda düdük çalmış hakem var.”

KULÜPLER Birliği’nin Turkcell’le yaptığı sponsorluk anlaşması sonrasında yaptığı toplantıda ana gündem maddesi Süper Lig hakemleriydi. 
Toplantı sonrasında basın mensuplarına da bir değerlendirme yapan Vakıf Başkanı Göksel Gümüşdağ, bu konuda en şikayetçi olan isimlerden biriydi. 
Basına kapalı toplantı sırasında Cüneyt Çakır’a yüklenen Göksel Gümüşdağ, “Ligimizde Caner Erkin’e 45 dakika tahammül eden, Dünya Kupası’nda düdük çalmış hakem var” ifadelerini kullandı.

TEKNOLOJi GiRMELi
TOPLANTI sonrasında basına bilgilendirmede bulunan Göksel Gümüşdağ, “Hakemlerin iyi niyetinden şüphemiz yok ama eğitim seviyesi yükselmeli” dedi. Hakemlerin psikolojik etkenler nedeniyle sorun yaşadıklarını da ifade eden Gümüşdağ, “Çünkü bir Dünya Kupası, bir Şampiyonlar Ligi finali yönetebilen bir hakem şüphesiz Süper Lig maçlarından birini yönetebilecek kaliteye sahiptir ama görüntülere baktığınız da çok farklı ve düşük bir maç yönetim seviyesiyle karşılaşıyoruz” diye konuştu.

CANER İÇİN TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ
Süper Lig’İn 15. haftasında oynanan Fenerbahçe-Başakşehir maçında konuk ekip, 90. dakikada sarı kart gören Caner’in çok daha erken bu kartı görmesi gerektiğini iddia etmiş ve hakem Cüneyt Çakır'a tepki göstermişti.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...